♥ Sneeuwherinneringen

Er is iets met sneeuw dat mij een vrolijk gevoel geeft. Maar alleen die pure witte sneeuwvlokken natuurlijk. Niet die regenachtige bruine modderige slushies. (Iedereen die sneeuw meegemaakt heeft, weet waar ik het over heb!) Gelukkig was afgelopen winter vol metprachtige witte sneeuwvlokken. Geweldig. Het was de eerste dag dat ik mijn geliefde DSLR naar buiten nam om een paar random foto’s te maken. Ik ben echt een amateur als het aan komt op fotografie en ik heb echt heel veel te leren, maar iedereen moet ergens beginnen toch? Oefening baart kunst. (Google helpt ook wat natuurlijk.)

Zonder de sneeuw zijn dit eigenlijk gewoon lelijke bosjes.
Het enige wat hier mist is een schattig stelletje onder de witte bomen.
Dit had zo een scène uit een schattige Koreaanse drama kunnen zijn.
Compleet willekeurige fiets. ^^”
Op een brug in mijn wijk… Is het niet super schattig?

 

Geef een reactie