20 x Halloween Zoetigheden!

oreo-spinnen01_01

Gisteren en vandaag postte ik twee schattige, zoete ideeën voor Halloween. Echter, er staan nog zoveel meer leuke ideeën op het wereldwijde web. Om jullie niet te limiteren tot mijn twee simpele DIY’s, leek het mij leuk om een Halloween Zoetigheden Roundup te doen. Twintig heerlijke -en vooral makkelijke- zoete (en spookachtige) Halloween zoetigheden, opgesomd op één pagina. Deze zoetigheden mag je zeker niet missen tijdens een Halloween get-together. 

[Alle recepten zijn in het Engels]

1. Chocolate Chip Spider Cookies

2. Chocolate Spiders

3. Dead Man’s Fingers

4. Graveyard Dirt Cake

5. Halloween Marshmallow Pops

6. Halloween Oreo Truffles

7. Healthy Banana Ghosts

8. Jack-o-Lantern Pumpkin Handpies

9. Oreo Bats

10. Marshmallow Ghost Cookies

oreo-spinnen01_02

11. Melted Witch Cupcakes

12. Mummy Apple Hand Pies

13. Mummy Halloween Cupcakes

14. Mummy Pumpkin Cookies

15. Pumpkin Pretzels

16. Round Mummy Cookies

17. Skeleton Cupcakes

18. Spiderweb Cookies

19. Witch Hat Cookies

20. Worms in Dirt

4 thoughts on “20 x Halloween Zoetigheden!

  1. Ja jouw choco spinnen zijn super cute!! Bedankt voor de inspiratie! Ik denk alleen niet dat ik aan Halloween baksels toekom dit jaar 🙁 morgen worden het empanada;s die ik ga bakken (met zelfgemaakt deeg!) want daar is speciaal om gevraagd en verder heb ik te weinig tijd gehad. Misschien wanneer ik wat deeg overhoud ik wat van die knakworsten mummies maak..

    1. Dank je wel 🙂 Jammer dat je dit jaar niks aan Halloween gedaan hebt, maar die empanada’s klinken ook niet verkeerd! Is het gelukt? Ik vind empanadas echt heerlijk. Kan er enorm veel van op 😛 Bij ons op de Grote Markt staat een kraam met gefrituurde empanada’s met kip. VERSLAAAVEND lekker.

      1. Die empanadas waren heel goed gelukt! Jammer genoeg was degene die er echt om gevraagd was er niet!! Ik heb van alles gedaan aan Halloween dit jaar (mezelf zelfs verminkt door een ‘stiched mouth’ te maken hihi) maar qua bakken kwam het niet echt goed van de grond.

        1. Jammer dat die persoon er niet was, maar des te meer eten voor de rest haha… 😉 Klinkt alsof je een geslaagde Halloween gehad hebt! Also, ik zag jouw Halloween “costume” foto op IG! Super gaaf (en creepy)

Geef een reactie