4 x Onthouden Als Je Down Voelt | MINDFUL MONDAY

Mijn blog is een plek waar ik mijn gedachtes en avonturen met jullie delen. Zo af en toe deel ik mijn gedachten via een Mindful Monday. Ik probeer die posts zo positief of inspirerend mogelijk te maken. Echter, soms zijn mijn gedachtes niet zo positief en inspirerend. Om eerlijk te zijn is het gewoon niet altijd rozengeur en maneschijn. En ik weet dat er meer mensen zoals ik zijn. Dus voor diegene die ook niet altijd upbeat is, zijn hier vier dingen om tegen jezelf te zeggen (en te herhalen) als je je down/depressief voelt.

1. Ik heb dit eerder meegemaakt. Toen ben ik er ook overheen gekomen dus ik doe het weer. Ik ben al ver gekomen.

2. Ik laat mijn gedachten niet bepalen hoe ik mij voel. Ik geef niet toe.

3. Ik ben sterk.

4. Ik ga iets ondernemen. Nu. Ik zet door.

Hoe deal jij met depressie(ve episodes)? Laat een reactie hieronder achter en help iemand anders met jouw ervaringen. Je kunt dit overwinnen. Geloof in jezelf.

Geef een reactie