5 Inspirerende Fitgirls (Het is niet wat je denkt) | MINDFUL MONDAY

Als het op lichamelijke activiteiten aan komt, ben ik voornamelijk in de sportschool te vinden. Ik ben geen hardloper en als het op fietsen aan komt.. Nou, laten we zeggen dat mijn fiets al twee jaar met een lekke band in de schuur staat en ik nog geen motivatie heb gehad om het naar de fietsenmaker te brengen. Echter waar, 0 motivatie. Anyway, er zijn tegenwoordig veel meiden in de sportschool te vinden. Veel meiden die krachttraining doen. Het merendeel van de mensen die krachttraining doet is nog steeds man, maar omdat ik graag wat dames in de spotlight wilde zetten leek het mij leuk om vijf inspirerende fitgirls met jullie te delen. Deze girls zijn geen dames die mij inspireren om breder te worden, een grotere kont te krijgen of liters met eiwit shakes te drinken. Nee, dit zijn dames die mij in het leven inspireren. Ze weten het misschien niet, maar zij hebben mij met kleine dingen geïnspireerd.

1. Het meisje dat altijd lacht voor, tijdens en na haar work-out

…inspireert mij om meer te lachten.

2. Het meisje dat 1m55cm lang is en iedereen zonder schaamte om hulp vraagt bij hoge apparatuur

…inspireert mij om te accepteren hoe ik ben en om hulp te vragen als dat nodig is.

3. Het meisje dat blij met haar vriend naar de sportschool komt en zo ook weer naar huis gaat, maar wel alleen traint

…inspireert mij om altijd mijn eigen ding te hebben ongeacht de mensen om mij heen.

4. Het meisje dat 30 minuten lang probeerde om speed ropen (terwijl ze aangestaard werd)

…inspireert mij om minder te geven om wat anderen denken en door te zetten zelfs als het lijkt alsof het mij niet lukt. You go girl!

5. Het meisje in de rolstoel

…inspireert mij om te onthouden dat alles mogelijk is als ik maar out of the box wil denken.

Wie inspireert jou het meest? En waarom? Laat het mij in de reacties hieronder weten!

Geef een reactie