Chai Tea Latte.

chai-tea-latte01_01

Hi lovelies. Hoe gaat ‘ie? Ik zit hier om 3 uur ’s middags aan de eettafel in mijn pyjama en badjas te genieten van een kop Chai Tea Latte (hipster!). Ja om 3 uur in mijn pyjama en badjas. Don’t judge. Ik ben ook maar mens 😉 Gisteren heb ik een “vrije dag” genomen om rond te dwalen in Groningen en om nieuwe kleren te kopen. Het is alweer een lange tijd geleden dat ik kleren voor mijzelf kocht. Waarschijnlijk omdat ik de laatste tijd constant aan t werk ben. Aan ’t werk met leuke dingen moet ik zeggen; mijn 3/week blog schema bijhouden, aan ’t werk als apotheker, recepten testen (volg je mij al op instagram?), videos filmen, het huishouden doen, huiswerk maken en zo nu en dan dealen met de migraines. Daarom besloot ik dit weekend de tijd te nemen om gewoon even niks.te.doen. Want wat is leven als je niet de tijd neemt om van dingen te genieten? En dus ging ik zitten en genoot even van mijn omgeving. Genieten terwijl ik alle dingen die niet kunnen wachten, laat wachten. En alle dingen vergeet die onthouden moeten worden. Gewoon voor eventjes. Een oplaad-momentje.

chai-tea-latte01_02

Veel dingen zijn de laatste tijd gebeurd in de wereld. Ik denk dat iedereen wel weet waar ik het over heb. Bovendien gebeuren ongelukkige -maar onvermijdelijke- dingen van het leven zoals ziekte en overlijden in de levens van de mensen om mij heen. Al deze vreselijke dingen zetten je toch wel aan het denken. Aan het denken over het leven. Het zette mij aan het denken anyway. Aan het denken over wie ik ben en wat ik wil doen in mijn leven. Want weet je, ik ben namelijk iemand die verloren raakt in mijn weg naar groter, beter en sterker worden. Zo verloren dat ik vaak mijn prestaties vergeet. Het kan altijd beter. Dat is eigenlijk mijn levensmotto. Het is een motto die het erg goed doet voor het bereiken van mijn doelen, maar het is ook een motto die je in “fastforward-mode” door het leven laat gaan. Versneld naar nieuwe doelen zonder te waarderen wat je al hebt bereikt. Dus terwijl ik dit heerlijke warme drankje opdrink, neem ik de tijd om dankbaar te zijn. Dankbaar voor alles wat ik heb en wat ik tot nu toe heb mogen bereiken. Voor het hebben van gezondheid om te kunnen leven, geld om uit te geven, tijd om van te genieten en familie/vrienden waar ik al deze dingen mee kan delen. Het leven is niet zo slecht als het soms voelt. Dus als jullie mij willen excuseren, ga ik nog eens wat meer zitten niksen en om mij heen staren terwijl ik de laatste slokjes van deze suikerbom-thee opdrink. Fijne dag, allemaal!

Liefs,

My Linh

 

Waar ben jij dankbaar voor?

P.S: ik ben helemaal VERLIEFD op deze kerstlichtjes van HEMA. (Ik kocht die met 30 lichtjes eraan in de winkel. In de webshop hebben ze alleen die met 10 lichtjes.( Wat vind jij ervan?

2 thoughts on “Chai Tea Latte.

Geef een reactie