Eenpersoons Cranberry Havermout Koekje

Zacht en vezelrijk havermout koekje, gevuld met stukjes cranberry. Dit recept maakt precies 1 koekje.

Sorry. Ik kon het (weer) niet laten: Ik heb weer een eenpersoons recept gemaakt. En het is wederom een koekjeDon’t shoot me lol. Ik ben op dit moment gewoon helemaal fan van eenpersoons recepten! Vandaag laat ik jullie zien hoe je een cranberry havermout koekje maakt. Havermout koekjes zijn the bomb. Ik voel mij zelfs een beetje gezonder als ik havermout koekjes eet haha.. (Ja, ik weet dat t niet gezond is, maar laten we gewoon doen alsof mmkay?) In combinatie met een glas koude (soja!) melk is dit koekje perfect voor bij de koffie.

Dit koekje is waarschijnlijk het snelste koekje dat je ooit zult maken. Je hoeft geen boter met suiker te kloppen of een andere fancy techniek te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is alle ingrediënten tot een deeg te mengen en het in de oven te doen! Echt waar. Ik kan het niet eens moeilijker laten klinken als ik dat zou willen! Dus scroll direct door naar het recept en trakteer jezelf op een heerlijk havermout koekje.

 

Eenpersoons Cranberry Havermout Koekje
Serves 1
Zacht en vezelrijk havermout koekje, gevuld met stukjes cranberry. Dit recept maakt precies 1 koekje.
Write a review
Print
Prep Time
5 min
Cook Time
15 min
Total Time
20 min
Prep Time
5 min
Cook Time
15 min
Total Time
20 min
Ingredients
 1. 13 g havermout
 2. 6 g bloem
 3. 8 g poedersuiker
 4. 1 tl zonnebloemolie
 5. 1 tl melk
 6. 5-7 gedroogde cranberry's (of rozijnen)
 7. snufje zout (optioneel)
Instructions
 1. Verwarm de oven voor op 180C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Zet aan de kant.
 2. Meng in een kom alle ingrediënten.
 3. Roll het mengsel tot een balletje en leg het op de bakplaat. Druk het koekje plat met je hand.
 4. Bak het koekje 15-17 min of tot de randjes goudbruin beginnen te worden.
Writing Temptations http://nl.writing-temptations.net/
Op zoek naar meer eenpersoons recepten?

 1. Appelkruimel
 2. Vanille Cupcake met Aardbeien Glazuur
 3. Vegan Lava Cake
 4. Pindakaas Koekje
 5. Chocolade Cake Dessert
 6. Chocolade Chip Koekje
 7. Matcha Koekje

2 thoughts on “Eenpersoons Cranberry Havermout Koekje

 1. Het ziet er naar uit dat ik hier wel meer dan 1 koekje van zou lusten 😉 Off topic: hoe komt het toch dat jij van de Bloglovin’ radar bent verdwenen? Ik mis toch alweer heel wat van je updates updates 🙁 (#waaromzijnwetochzoafhankelijkvanbloglovin *zucht*)..

  1. Haha ik ook! Gelukkig kun je niet meer eten als je maar 1 koekje bakt En ik krijg het Bloglovin mysterie maar (nog) niet opgelost! Gemaild met Bloglovin (geen reactie), hele wordpress theme uitgezet, alle plugins uitgezet. Niks werkt! Zo frustrerend. Helemaal met je eens: #waaromzijnwetochzoafhankelijkvanbloglovin

Geef een reactie