Dingen Om Dankbaar Voor Te Zijn | MINDFUL MONDAY

chai-tea-latte01_01

De afgelopen dagen zit ik een beetje in een negatieve spiraal. Ik voel mij onder druk gezet door mijn omgeving. Het is dan ook niet raar dat ik mij een beetje down feel. Maar aangezien ik geloof ik je eigen geluk maken, heb ik besloten om dingen weer in eigen handen te nemen. De negatieve spiraal stopt hier. Ik moet mij weer richten op positieve dingen. Want er zijn werkelijk veel positieve dingen in mijn leven. Het zou zo zonde zijn om de paar negatieve dingen de positieve dingen weg te laten drukken. Daarom heb ik besloten om dagelijks drie dingen te benoemen (en te herhalen) waar ik dankbaar voor ben. En het leek mij wel leuk om die van vandaag met jullie te delen (en jullie misschien te inspireren om hetzelfde te doen). Dus hier zijn drie dingen waar ik vandaag dankbaar voor ben:

  1. Dat ik veilig op werk ben aangekomen (met de auto)
  2. Mijn heerlijke noodles voor lunch
  3. De dankbare patiënt die ik vandaag had

Wat zijn dingen waar jij vandaag dankbaar voor bent? Vertel het jezelf hardop en/of laat het mij weten in de reacties hieronder. En voor diegenen die op dit moment een slechte dag hebben: Je kunt het wel. Misschien niet nu meteen, maar je komt er wel. Blijf doorzetten.

Liefs, My Linh

Geef een reactie