Huidige Playlist Favorieten #1

current-playlist-favorites01_02

Hi lovelies. Muziek is iets wat de meesten van ons dagelijks naar luisteren. Zelf luister ik niet naar een specifiek genre. Hoewel ik wel veel (Koreaanse) pop muziek op mij telefoon heb. Toen ik nog student was (OMG alweer maar dan 1 jaar geleden!), luisterde ik vooral naar oude liedjes (lees: 90’s) of k-pop. Sinds ik ben begonnen met werken, hebben hippy dippy Westerse liedjes mijn playlist geïnfiltreerd doordat ik tegenwoordig veel naar de radio luister (op weg naar werk en terug). Steek je handen trouwens op als je ook -afgrijselijk- hardop in de auto mee zingt! 😉

current-playlist-favorites01_03

Mijn favoriete nummers op dit moment zijn “Warrior” van Demi Lovato en “Heroes” van Mans Zelmerlow. Die laatste was de winnaar van het Eurovisie Songfestival. De songtekst van beide liedjes zijn zo sterk. I love it. Liedjes met motiverende/sterke/positieve songteksten zijn trouwens sowieso mijn weak spot. Het meest verassende liedje in mijn “Huidige Playlist Favorieten” is het Nederlandse nummer “Treur Niet”. Ik vind zelfden Nederlandse liedjes leuk, maar ik houd van de songtekst van dit nummer. De gedachte van dit nummer vind ik werkelijk prachtig. Echter, dit zal waarschijnlijk de enige keer zijn dat er een Nederlands nummer in mijn playlist voorkomt ^^”

 1. Ailee(에일리) – Evening sky(저녁 하늘)
 2. Bakermat – Teach Me
 3. Demi Lovato – Nightingale
 4. Demi Lovato – Warrior
 5. Diggy Dex ft. JW Roy – Treur Niet (Ode Aan Het Leven)
 6. Ed Sheeran – Photograph
 7. Felix Jaehn – Ain’t Nobody (Loves Me Better) ft. Jasmine Thompson
 8. Healer 힐러 OST – Healer 힐러
 9. Little Mix – Turn Your Face
 10. Mans Zelmerlow – Heroes
 11. Nicky Jam & Enrique Iglesias – El Perdón
 12. Ron Pope – A Drop In The Ocean
 13. Swedish House Maffia – Don’t You Worry Child ft. John Martin
 14. The Script – The Man Who Can’t Be Moved
 15. Zara Larsson – Lush Life

Wat is jouw nummer 1 favoriete song op dit moment?

0 thoughts on “Huidige Playlist Favorieten #1

 1. Oohh El Perdón is zo’n lekker nummer! Ik denk dan elke keer terug aan de zomer vakantie waar ze dit nummer vaak speelden. Ik vind de what do you mean van Justin Bieber een lekker (fout) nummer en ik luister graag naar Ellie Goulding. Wat een mooie foto van jou!

  1. Dank je wel, Deb. Super lief <3 En zeker weten; El Perdon is het perfecte zomer nummer. Vooral met het huidige weer vind ik het heerlijk om een zomers nummertje te draaien en alle kou even te vergeten 😉 Dat nummer van Justin Bieber vind ik trouwens ook een lekker nummer. Z'n muziek is nu beter dan voorheen XD En Ellie Goulding zit ook in mijn afspeellijst! We delen wel een beetje dezelfde muziek smaak 😉

Geef een reactie