Life in Photos #4

Gosh, al mijn artikelen vertalen naar het Nederlands is zoveel meer werk dan ik had verwacht! Ik heb wat moeite om van Engels naar Nederlands te vertalen (yup, terwijl ik in Nederland geboren ben.. ^^”) Het duurt daarom allemaal wat langer dan verwacht, maar ik hoop dat jullie nog een beetje geduld hebben.. 🙂 In de tussentijd zal ik proberen om wat meer nieuwe artikelen te plaatsen. De afgelopen weken waren namelijk een beetje hectisch; ik ben naar mijn eerste bruiloft geweest (exclusief de bruiloft die ik bijwoonde toen ik ongeveer 4 jaar was), heb gebakken, werd ¼-eeuw oud, kreeg hele leuke cadeautjes en heb mij tonnetje rond gegeten hehe… Vandaag is Life in Photos #4!

 

Allereerst, de bruiloft! Wat kan ik zeggen? Het was echt super fancy!! De bruid en bruidegom arriveerden zelfs per helicopter. Dan weet je wel genoeg, of niet? Helaas ben ik niet zo goed in fancy. Ik ben meer een spijkerbroek- en trui persoon, maar dat was niet de dress-code. Gelukkig is het toch wel goed uitgepakt. En het belangrijkste? De bruid zag er PRACHTIG uit ♥

Een paar dagen na de bruiloft ben ik met Lissy wezen lunchen. We wilden iets nieuws proberen en besloten bij “Het Concerthuis” te eten. Helaas bestond hun menu voornamelijk uit vegetarische en veganistische gerechten. Ik houd van vlees. Echter, ik besloot uiteindelijk toch de mini falafel pitas te nemen, terwijl Lissy lam-spiesjes nam (zowaar het enige vlees op het menu). De falafel smaakte echt heerlijk, maar gelukkig hadden we ook een portie huisgemaakte frietjes ernaast besteld, want we hadden nog steeds honger nadat we ons gerechtje in een paar happen wegwerkten xD De mayonaise bij de frietjes was trouwens heerlijk!

Voor mijn verjaardag (en die van mijn zus, 6 dagen na de mijne), zijn we Japanse ramen wezen eten bij “Ramen-Ya” in Amsterdam. Ik houd houd houd van alles met noodles ♥_♥ Ik bestelde de sesame chicken, mijn zussen de kimchi ramen en mijn vriend en de vriend van mijn zus namen de “Hakata”. Mijn vriend heeft zelfs de “Mount Fuji”-versie genomen. Dit is een gigantische kom (zonder overdrijving) ramen. Door alles op te eten in een redelijke tijd, heeft hij een plekje op de wall of fame van Ramen-ya gekregen.  Thumbs up!

Naast de verjaardagslunch heb ik ook nog een aantal hele leuke cadeautjes gehad. Mijn zusje gaf mij deze prachtige tas. Ze had ook Jip & Janneke voor mij gehaald, omdat dit echt mijn favoriete kinderboek is en ik die al tijden wil kopen. Jullie kennen dit boek vast wel! Toen ik in klas 1/2 zat leende ik Jip & Janneke van de bibliotheek, terwijl ik niet eens kon lezen hahaha… Ik kende de verhaaltjes uit m’n hoofd en deed dan alsof ik kon lezen :’) #nerdalert Anyway, mijn oudere zus gaf mij een carkit cadeau, omdat mijn huidige carkit soort van half-kapot is ^^” Mijn vader gaf mij geld en mijn vriend heeft mij een weekje Antwerpen gegeven! (hier heb ik super veel zin in) Lissy gaf mij een diner cheque. Eten is altijd goed, toch? 😉

Onlangs ben ik ook weer begonnen met het oppakken van mijn Koreaans. Dit keer wil ik het echt helemaal goed doen. Ik ben zelfs op zoek naar een Koreaanse penpall 😀 Ik vind de Koreaanse taal echt práchtig en zoals jullie weten ben ik sowieso helemaal fan van Zuid-Korea. Onze Seoul-trip heeft dit alleen maar bevestigd. Ik ben trouwens ook volledig VERSLAAFD aan een nieuw Koreaans drama: “Healer“. Ik heb ‘m al een keer uitgekeken, maar het is ZO’N leuke drama dat ik het gewoon nog een keer kijk. (En Ji Chang Wook is zo knap ♥_♥) Je kunt de drama hier streamen. Probeer het eens! Alleen de theme-song tovert al een glimlach op mijn gezicht. So awesome.

Ten slotte wat baksels. Jullie hebben nog een recept voor deze schattige varken cakepops, de romige konijn/katjes (nog niet besloten wat het zijn) cakepops en deze boterige vanille kransjes tegoed. Ik maakte de cakepops voor de kinderen van mijn vader’s gasten. Die vonden de cakepops echt super leuk! Sommigen vonden het zelfs te schattig om te eten 😀 Wat betreft de koekjes, die hebben mijn collega’s allemaal opgesmikkeld. Alles.helemaal.op.

Liefs,

My Linh

Wat hebben jullie de afgelopen weken gedaan? Laat je instagram username achter in de comments, zodat ik je kan stalken! 😉

Geef een reactie