Life in Photos #5 – Antwerpen en Brussel

life-in-photos-05_01

Een paar weken geleden (de tijd vliegt!) nam mijn vriend mij naar Antwerpen en Brussel in België. Het was zijn cadeau voor mijn verjaardag ♥♥ Het weer ging alle kanten op tijdens onze 7 dagen in België, maar desalniettemin hebben we een heerlijke tijd gehad. Weg van alle afleidingen en stress, genoten we van quality time samen met (natuurlijk) heerlijk eten en verbleven we in een appartement met een geweldig uitzicht! Het is dus weer hoog tijd voor een nieuwe life in photos 😀 Nummer 5 al! #sarcasme Zullen we ooit de nummers met twee getallen bereiken? 😛

Als je in België bent, moet je gewoon wafels eten. De wafel in deze foto was een appel kaneel waffel. Één van mijn favoriete smaak combinaties! Deze wafel kwam vers van het wafelijzer af en smaakte overheerlijk. Geweldige sugarrush.

En toen alweer naar Brussel! Huh, zo snel? Tja… Onze dagen in Antwerpen vlogen voorbij door zware regen (storm) en mijn migraine aanvallen -____- We hebben daarom niet zoveel kans gehad om foto’s in Antwerpen te maken. Bovendien hebben we vooral rondgestruind om van de omgeving genoten en wat geshopt.

In Brussel kwamen we zoveel patisseries tegen. We konden de verleiding natuurlijk niet weerstaan! En man, wat waren die éclairs geweldig! Ik kan het niet eens uitleggen. De smaak was zo bijzonder; het waren net smaak explosies in je mond. Vooral de frambozen éclair smaakte echt precies als een framboos, maar dan romiger en met verschillende structuurtjes. Yum! Mijn favoriet was de caramel éclair. Je kunt nooit fout gaan met caramel! 😉 De éclairs waren elk €4,-. We hadden ook een gebakje geprobeerd, maar ik vond het niet meer dan een lekker stuk chocolade cake.

We hebben bovendien ook macarons geprobeerd. Oh my gosh. Ik weet dat macarons eigenlijk meer een Frans-dingetje is, maar wat maakt ’t ook uit? Deze waren goddelijk. Serieus. Deze macarons smolten als boter in de mond en smaakten echt naar een stukje hemel. Ik kan mij de prijs niet meer herinneren, maar ze waren zeker het geld waard. (Dit is trouwens ook de enige foto die ik met mijn DSLR genomen heb haha…)

Om al het voedsel te verbranden, hebben we ook flink wat gewandeld in Brussel. Tijdens het wandelen maakten we nog wat foto’s op de Grote Markt en op de onderste foto zie je ons bij Manneke Pis. Deze laatste plek was zo idioot druk dat we maar gesettled zijn voor een selfie op afstand haha… Ach, het is de herinnering die telt, toch?

Ten slotte, een speciaal Belgisch diner met konijn en dikke friet. Het restaurant had ook een limited edition bier voor €20,- per fles, die we ook bestelden aangezien het een speciale aangelegenheid was. Normaal houd ik echt niet van bier (of alcohol in het algemeen eigenlijk), maar ik moet toegeven dat deze bier best ok was. Ik vond het nog steeds niet echt lekker, maar een slokje gaf mij geen kots-neigingen. Wat heel veel zegt als je mij kent xD

Wat is de laatste plaats die jij bezocht hebt?

Geef een reactie