Mijn Virtuele Koffer

virtual-suitcase01_01

Ik zou op dit moment eigenlijk een koffer aan het inpakken moeten zijn (ofzo), maar in plaats daarvan begin ik dit artikel. Hoezo procastination? Om mij wat minder schuldig te laten voelen, heb ik besloten een koffer-gerelateerde post te schrijven haha.. Ik ga in deze post virtueel mijn koffer inpakken en maak hier dan straks morgen, tijdens het echte inpakken, foto’s bij. Dit weekend (waarschijnlijk vorig weekend als dit online komt) ga ik namelijk voor een paar dagen naar Stockholm 🎉🎉

1. Verzorgingsproducten

Shampoo, douchegel, tandpasta(!! ik heb m’n Aquafresh nodig), make-up reiniger en tandenborstel.. The whole shabam. Omdat we met een Europese vlucht gaan, mogen we (helaas) geen incheck koffers mee (alleen tegen betaling). Ik moet dus alle vloeistoffen in verpakkingen van <100 mL meenemen en het moet allemaal in een plastic zak van 1L passen! Are you kidding me? Voor mijn gevoel heb ik per douchebeurt al 100 mL shampoo nodig. 😂😂

2. Broeken, shorts en shirtjes

Volgens weeronline wordt het warm maar regenachtig in Stockholm. Warm=shorts, regen=broeken. What to do?! Beide meenemen. Yup, waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Geen wonder dat mijn koffers altijd uitpuilen haha..

3. Make-up stuff

Vanwege de korte reis, heb ik besloten om geen kwasten meenemen. Teveel gedoe. Ik ga het allemaal met finger-magic doen. Ja, ik weet dat dat raar klinkt. Ik ben raar mmkay… Qua make-up producten neem ik de basics mee: foundation, mijn favoriete blush, Benefit’s highlighter, een pikzwarte liner en (natuurlijk) mascara. That’s it.

4. Slippers

Nee, niet om buiten mee rond te lopen, maar slippers voor in de badkamer. Say whut? Yup, badkamer. Raar feitje over My Linh: Ik heb mega smetvrees in vreemde badkamers. Ik kan gewoon niet met blote voeten een vreemde badkamer in lopen. Het maakt niet uit hoe schoon de badkamer is (hoe vies trouwens wel). Brrr… Het idee alleen al. Who’s with me?

5. Ondergoed en sokken

Last but definitely not least: ondergoed en sokken. Nog een raar feitje over mijzelf: ik neem altijd obsessief veel ondergoed en sokken mee op reis. Zo’n 2x meer dan je nodig hebt. Voor mijn gevoel kun je nooit teveel ondergoed en sokken mee nemen. Bovendien neemt het nauwelijks ruimte in. 

En dat was ‘t. Natuurlijk neem ik ook nog medicijnen en elektronica mee, maar die gaan lekker de handtas in. Het zijn niet veel dingen die ik mee neem (toch?), maar voor een lang weekend is dat ook niet echt nodig.

Waar ga jij binnenkort nog naar toe?

virtual-suitcase01_02

Geef een reactie