New In: Boeken!

Iedereen die mij kent, weet dat ik van boeken houd. Niemand in mijn familie houdt van boeken, maar ik kan er niet genoeg van krijgen. Op dit moment ben ik helemaal verslaafd aan “The Divergent Trilogy”. Het is wat anders dan de Maze runner series, wat meer romatisch, maar er is nog steeds voldoende actie aanwezig ^^

Anyway, bol.com had onlangs een sale. Natuurlijk kon ik het niet laten om weer wat aan te schaffen… ^^” Ik weet dat ik al veel te veel boeken heb, but I love it 😉 En ja, ik koop echt als mijn boeken. De bibliotheek is inderdaad goedkoper, maar ik lees voornamelijk Engels, wat niet altijd in de bieb te krijgen is. Bovendien hoop ik op een dag een kamer met een hele grote boekenkast (ter grootte van de muur) te hebben. Dat is mijn droom hehe… #nerdalert

Het eerste boek dat ik kocht is niet een leesboek. Het is een dagboek. Een 5-jarig dagboek. Ik kocht dit dagboek in de zogenaamde “Potter-style“. Het heeft een vintage-look en de bladzijdes hebben een gouden rand. Zo mooi! Bovendien is het boek A5-grootte, dus je kunt het makkelijk in je tas met je meenemen. Op elke pagina staat er een willekeurige vraag voor elke dag van het jaar. Het is de bedoeling dat de vragen 5 jaar lang beantwoord worden. Aangezien ik de afgelopen jaren best wat meegemaakt heb, leek het mij leuk om bij te houden wat er de komende 5 jaar zal gebeuren. Ik ben heel erg benieuwd naar de veranderingen die ik de komende jaren zal doormaken. ^^

Q&A Meerjarendagboek, € 16,99

Naast het dagboek kocht ik ook een informatief boek. “The 7 habits of highly effective people.” Hoewel ik niet altijd volgens de ideeën van de boeken leef, vind ik het toch leuk om te lezen over de gedachten van andere mensen. Het is interessant om het leven van een ander standpunt te zien. Je kunt er wat van leren en het kan ook dingen in je leven in perspectief plaatsen. Ik heb ongeveer 10 bladzijdes van it boek gelezen en ik ben er nu al fan van! Een goede aankoop 😉

The 7 Habits of Highly Effective People – Stephen R. Covey, € 15,99

new-in-books01_05

Wat lees jij op dit moment?

Alle genoemde producten zijn van mijn eigen geld betaald.

Geef een reactie