Nieuwe layout en het leven

new_layout_01

Hey jongens! What’s up? Ik ben zo blij dat ik jullie kan vertellen dat ik een nieuwe layout voor Writing Temptations heb 😀 Hoewel ik de vorige layout wel leuk vond, vond ik het toch hoog tijd voor een nieuwe en verbeterde layout. En ik ben zo blij met deze versie. Ik heb het hele weekend door gewerkt om het perfect te krijgen 😀 Deze layout ziet er veel cleaner en frisser uit. Ik heb ook geprobeerd om de nieuwe header/logo er meer professioneel uit te laten zien. Ik heb het zo ontworpen dat het er netjes en simpel uit ziet. Wat vinden jullie ervan? Ik hoop dat jullie het leuk vinden 🙂

Anyway, ik ben nog steeds bezig om alle oude blogs te vertalen naar het Nederlands. Ja, ik weet het… Het lijkt wel eeuwig te duren! Maar geloof mij, ik doe mijn best. Werken, studeren en bloggen zijn gewoon moeilijke dingen om te combineren ^^” #panickattack Ik denk dat ik ongeveer op de helft zit. Nou ja, dat houd ik mijzelf graag voor. Ik heb het niet gecheckt, omdat ik bang ben dat het dan te veel lijkt haha… Ach ja, stapje voor stapje, toch? 😉

Oh en mijn vriend is morgen jarig! Yaness. Ik heb een super leuk cadeau voor hem, waar ik hem al de hele week mee pest. Ik houd gewoon van cadeautjes geven. Ik denk dat ik soms meer opgewonden raak dan de persoon die het cadeau krijgt. Hahaha… Ik ben zo raar :’) Ik vind het leuker om cadeautjes te geven dan te krijgen lol. Jullie dan? Ik vind het gewoon geweldig om iemand’s gezicht te zien als ze een cadeautje open maken die ze super leuk vinden. Ik kan niet wachten om het cadeautje morgen te geven 😀

Wat hebben jullie je mee bezig gehouden? Hebben jullie nog nieuwe en spannende dingen gedaan?

0 thoughts on “Nieuwe layout en het leven

  1. Holy smoke!! Wat ben ik jou lang uit het oog verloren!! Maar gelukkig heb ik je weer gevonden! Ik vind je site Ên je foto’s prachtig! En ook Nederlandstalig?? Gefeliciteerd met de verjaardag van je vriend!

    1. Haaai, Deb! Haha dat kan kloppen, sinds ik ben begonnen met werken is het reageren op posts drastisch afgenomen 🙁 Dank je wel voor de complimentjes en de felicitatie 😀 Ik ben zelf ook super blij met mn blog 🙂

Geef een reactie