Pasen Tag Printables

In een ver, ver verleden, maakte ik ooit printables en andere graphics. Mijn website heette destijds “themeworld“. Haha, ja ik weet het. WTH? Vraag maar niet verder lol. Ik kan niet echt zeggen waarom ik toen gestopt ben, maar een tijdje geleden kreeg ik weer zin om wat te ontwerpen. En vandaag wil ik dit met jullie delen. Ik ontwierp deze Pasen tags voor jullie om Paas cadeautjes mee te versieren. Je kunt deze zelfs op sticker-papier afdrukken om stickers voor Pasen te maken.  can’t really give a reason why I quit, but a while back I got back the urge to design something. And I’m here to share it with you guys. I designed these Easter tags for you to decorate your Easter gifts. You can even print these on sticker-paper to make Easter stickers. Download een volledig A4’tje met deze schattige tags hier.

Geef een reactie