2 thoughts on “Worstenbroodjes (Video)

  1. Oh heerlijk!! Hier kun je me wakker voor maken! Wat is jouw favoriete brooddeeg en hoe maak je het of kun je ook bladero of quiche deeg gebruiken? Waarschijnlijk is dit een enorm suffe vraag.. oops! Ik zag eigenlijk wel een soort ‘ mummie ‘ in jouw broodjes ontstaan 😉 komt misschien omdat ik me aan het oriënteren ben op Halloween snacks.. heb jij misschien nog leuke ideeën hiervoor?

    1. Hahaa mij ook! Zeker als ze warm uit de oven komen. Als ik lui ben koop ik een broodmix bij de AH. Meestal maak ik het zelf. Ik zal van de week een recept voor je online zetten! Bladerdeeg kun je hier ook wel voor gebruiken, maar dat wordt qua smaak dan meer als een saucijzenbroodje. En je kunt hier inderdaad ook mummie broodjes van maken! Leuk dat je dat ziet 😀 als je een “slag” overslaat, zodat er een opening ontstaat kun je daar oogjes onder plaatsen; perfect voor Halloween! Je kunt ook oreo’s op een stokje vastmaken en met witte chocolade daar mummies van maken. Zal nog even verder wat ideetjes voor je uitwerken van de week. Heb je binnenkort een feestje? ^^

Geef een reactie