Terugblik Op Juni.

june-recap01_01

Tijd vliegt! Het lijkt wel alsof de eerste dag van 2016 gisteren was, maar ondertussen is mijn 26e verjaardag alweer voorbij (doe jij mee met de WIN-ACTIE?) en ben ik voorbereidingen voor de zomervakantie aan het treffen. Voor je het weet liggen de pepernoten (kruidnoten) weer in de winkel! Begrijp mij niet verkeerd, ik ben dol op de feestdagen, maar tijd lijkt zo snel te gaan. Bijna te snel. En dus vond ik het tijd voor een terugblik. Een terugblik op de hoogtepunten van Juni.

  • Eindelijk, EINDELIJK een nieuwe vlog camera gekocht! Ik wist niet welke ik moest kopen, dus kocht ik maar de meest populaire: Canon G7x. Ik vind ‘m tot nu toe te gek. Heb je ook mijn eerste vlog al gezien?
  • Ik bekeek oneindig vaak misschien wel de schattigste video ooit: Benji’s vaderdag video. De tweeling is ZO schattig. Ik heb een zwakte voor Keira. Het is mijn lievelingetje haha.. Ik krijg trouwens van alle drie kinderen een grote glimlach op mijn gezicht.
  • In Juni ontdekte ik ook 4th Impact. GEWELDIG. Hun stemmen zijn zó goed. Hun Titanium optreden is waarschijnlijk mijn favoriete. Eigenlijk zijn al hun optredens geweldig. Ze hebben zelf voor Ailee (← mijn favoriete zangeres) opgetreden!
  • Ook weer opnieuw begonnen met de Harry Potter boeken. Ik doe dit elke jaar en het verveelt nooit 😀 Vanwege werk ga ik er dit jaar langzamer heen dan normaal, maar ik kom er wel. Uiteindelijk. Anyway, shout-out naar alle HP-liefhebbers hier!
  • Speeding Cars staat deze maand non-stop aan in mijn auto. Ik wacht nog op het moment dat ik er zat van word haha…
  • Ik bereikte ook een nieuw PR met squats: 70kg. Dat is alsof ik My Linh + een klein kindje (ja, ik verwees net naar mijzelf in de derde persoon. Laat me maar gewoon :P) squat. Nu nog 10 reps kunnen. Doel voor juli 😉
  • En wist je dat ik helemaal GEK op kersen was in Juni? Eigenlijk ben ik er nog steeds gek op. Ik denk dat ik zo’n beetje mijn eigen gewicht in kersen heb gegeten tot nu toe. Misschien zelfs wel het dubbele. Zonder grap. Love it. Vooral in mijn nieuwe mooie kom die ik in de A-A-N-B-I-E-D-I-N-G kocht!! Is ‘ie niet SUPER LEUK?
  • Kocht ook een kleine keukenmachine om te proberen Banh Da Lon te maken voor mijn zusje. (Ik liet de laatste kapot vallen.. Ik ben zo FREAKIN’ onhandig...) Mocht je je afvragen waarom je niks op IG hebt gezien: Ze smaakten heerlijk, maar zagen er vreselijk uit haha. Ik denk dat ik nog wat les van Oma nodig heb.
  • En tenslotte, in Juni maakte ik vooruitgang in het stellen en behouden van mijn grenzen. Ik werd ook beter in het communiceren van deze grenzen.

En dat was ’t zo’n beetje. Wow, ik heb meer highlights dan ik dacht… XD

Wat waren jouw Juni-highlights?

Geef een reactie