Verhuis-vlinders in mijn buik

Het leven is vol met onverwachte dingen. Neem het appartement waar ik volgende week (!!) naar toe verhuis. Net toen wij geaccepteerd hadden dat we voorlopig vast zaken in onze 1-kamer studio, kreeg ik het telefoontje. Zelfs terwijl ik dit typ, kan ik nog steeds niet geloven dat we naar een prachtig appartement gaan verhuizen. Het appartement heeft zulkeruime kamers (3!), vooral vergeleken met de 16m2 waar we het afgelopen jaar in hebben geleefd. Het beste gedeelte? De geweldig grote ramen. Er komt zoveel meer licht binnen in de kamers. Ik durf te wedden dat mijn fotografie alleen door het verhuizen al zal verbeteren 😉 Mijn keuken is trouwens ook groter. De bakker in mij is nu natuurlijk gelukkig ^^ The komende weken zullen wel enorm druk worden, maar goed dat hoort erbij.

Voor de inrichting, heb ik veel op het internet naar inspiratie gezocht (google images, I love you). Gelukkig hebben mijn vriend en ik een soort gelijke smaak wat betreft inrichting: We houden allebei van modern en strakke zwart-wit achtige kleuren (zie inspiratie hieronder). Maar zelfs met gelijke smaak, zullen er altijd nog compromissen gesloten worden ^^”

Voor de slaapkamer, heb ik zogenaamde “wall stickers” op eBay gezocht. Echter, ik weet niet zo goed wat de kwaliteit van die stickers is. Heeft iemand van jullie het al eens geprobeerd? De foto’s op eBay zien er wel goed uit, maar met eBay weet je het maar nooit en is het altijd goed om naar ervaringen te vragen 😛

Ik dacht dat een donkere eettafel niet zou passen bij onze vloer, maar misschien kan het toch werken als ik voldoende andere witte elementen toe voeg. Ik ben trouwens niet zo’n fan van die houten deur. Bron
Was mijn keuken maar zó groot! Prachtige lichtinval ^^ Bron
Het taupe accent in dit voorbeeld vind ik echt prachtig. En die gordijnen.. perfect 🙂 Bron
Licht en ruim.. Werkelijk prachtig ^^ Bron
Bron

Welke inrichtingsstijl is helemaal jouw ding? Deel jouw inspiratie foto’s met mij 🙂

 

0 thoughts on “Verhuis-vlinders in mijn buik

  1. Oh wauw, je blog is echt ontzettend mooi geworden My Linh! En wat leuk dat je gaat verhuizen 🙂 Ik ben benieuwd naar de inrichting. Ik hou ook van modern/strak, maar wel knus.

    1. Hi meis, ontzettend sorry voor de verwarring! Ik ben de blog aan het omzetten naar Engels + Nederlands, waardoor je dus een mailtje kreeg van een nieuwe post dat eigenlijk een oude post in het nederlands is… Sorry!! Ik heb de mailing voor nu even uit gezet om verdere verwarring te voorkomen 🙂 Ik ben heel blij om te horen dat je de blog mooi vindt, Beau 😀 Super bedankt <3

Geef een reactie