Verlanglijstje voor op de lange termijn

longterm-wishlist01_01

Hallo iedereen! Ongeveer een jaar geleden studeerde ik af van de universiteit en begon ik met mijn echte baan. Hoewel ik het mis om minder verantwoordelijkheden te hebben, heeft het “volwassen” leven ook zo z’n goede kanten: Nu ik meer geld verdien, kan ik voor grotere -duurdere- dingen sparen. Hoewel ik niet verwacht dat ik binnenkort dure aankopen ga doen, leek het mij nog steeds leuk om mijn verlanglijstje voor op de lange termijn met jullie te delen.

1. Visagiespiegel

Een tijdje geleden verhuisden we naar ons huidig appartement. Op dat moment lagen onze prioriteiten bij de basis behoeften in het huis. Nu we gesettled zijn en alle dingen hebben die we echt nodig zijn, wil ik mij gaan richten op mijn getaway-place in het huis. Ik vond deze visagiespiegels in een webshop en wil er graag een kopen.

2. Canon 70D Body

Mijn huidige camera (Canon 600D) is nu al een flink aantal jaren oud. Op dit moment werkt het nog prima, maar ik verwacht dat de camera wel over een paar jaar zal aftakelen. Daarom leg ik zo nu en dan een beetje geld opzij voor de dag dat ik wil overstappen op mijn next level camera, Canon 70D. Dit schatje zal van mij zijn zodra ik € 839,- overmaak aan de camerawinkel. Ouch…

3. Kitchen Aid 6L

Al sinds ik ben begonnen met “echt” bakken, wil ik een kitchen aid mixer. Ik heb er al zo vaak over zitten kwijlen in de winkel. Mijn huidige keuken heeft wat meer ruimte dan mijn studenten kamer, maar het is nog steeds best krapjes. Daarom denk ik dat het beter is om nog even te wachten tot we een echt huis hebben. Tot dat moment spaar ik gewoon nog even beetje bij beetje door. Deze rode 6L kitchen aid zal mij dan € 999,- gaan kosten. 

4. Volkswagen Golf

Het duurste item op mijn lijstje en het item dat waarschijnlijk het langst gaat duren om te kunnen kopen. Mijn huidige auto (VW Polo) nadert de 10 jaar. Op dit moment brengt de auto mij nog overal waar ik moet komen zonder enige problemen dus ik denk dat ik nog wel wat tijd heb om te sparen. Echter, we weten allemaal dat auto’s soms erg onbetrouwbaar kunnen zijn en met mijn dagelijkse ritjes naar werk is het onvermijdelijk dat deze auto het op een dag opgeeft. Voorkomen is beter dan genezen dus ik moet maar beginnen met sparen!

Dit zijn de dingen op mijn verlanglijstje voor de lange termijn. Ik weet nog niet wat ik eerst ga kopen en ik weet überhaupt niet of ik deze dingen wel ga kopen, maar het is altijd goed om vooruit te denken en doelen te stellen.

Wat is het duurste dat op jouw verlanglijstje staat?

P.S: Wist je dat er nu een FACEBOOK PAGINA voor Writing Temptations is?

Geef een reactie