Video: Everyday Make-Up Routine

everyday_thumb

Vandaag deel ik de make-up look die ik dagelijks naar werk draag. Als het op make-up aan komt ben ik heel simpel, vooral omdat ik vrij gehecht ben aan mijn slaap (en ook geen beauty guru ben). Hoe minder tijd het kost om er enigszins representatief uit te zien, hoe beter. Hoe dan ook, het leek mij leuk om deze look met jullie te delen en om tegelijkertijd mijn video editing te oefenen. De video zelf is in het Engels, maar ik heb Nederlands ondertiteling toegevoegd. Ik hoop dat jullie de video leuk vinden. Denk eraan om in HD te kijken! 😉

Scroll naar beneden voor product informatie.

Genoemde producten:

l’Oreal Paris Nude Magique Eau de Teint – 190 Rose Beige

Urban Decay Naked 2 Palette – Blackout and Foxy

Collistar Eyebrow Gel – Virna Blonde

Maybelline New York Lash Sensational Mascara

Etude House Play 101 Pencil –

Sleek Blush – Life’s a Peach

Catrice Prime -n- Fine Highlighter

Kiko Matte Velvet Lipstick – 612 Strawberry Pink

Sigma E65 Small Angle Brush

Zoeva Bamboo Blush Brush

0 thoughts on “Video: Everyday Make-Up Routine

Geef een reactie