Wat Ik Met Kerst Kreeg

Genoemde producten:

The Girl on the Train (paperback)

Me before you (paperback)

After you (paperback)

ScanDisk SDHC Extreme – 128 GB 90 Mb/s

Canon LP E8 Accu

Rode Video Mic Go

Falcon Eyes Macro Ringlicht MRC-80FV

Nordic Ware Pannenlikker

Parma Taartmes

Fat Daddio’s Draaiplateau

Lacor RVS Maatlepels

Abercrombie Legging

Tommy Hilfiger Kleding

Chanel Chance

2 thoughts on “Wat Ik Met Kerst Kreeg

  1. Mooie kado’s heb je gekregen! The girl on the train heb ik ook gelezen in het Nederlands en ik vond ‘em zo goed. De film wil ik zeker kijken.Ik heb het lezen van het einde gewoon steeds uitgesteld omdat ik ‘em gewoon eigenlijk helemaal niet uit wilde lezen. Dat gebeurt me echt weinig dus het zegt denk ik wel iets. De abercrombie legging lijkt me ook heel fijn, ik heb zelf een joggingsbroek van A&F (jaren geleden gekregen) en die blijft gewoon goed. Ga je veel plezier van hebben. En parfum is altijd leuk om te krijgen 😉 ik ben zelf vaak te gierig om het mezelf te geven hihi. Nog een gelukkig Nieuwjaar!!

    1. Bedankt! Ben er super super blij mee. Ik ben nu halverwege the girl on the train en vind ‘m nog steeds spannend: “WHAT HAPPENED?!” Wat betreft het geurtje ben ik net zo: ik heb dan al zoveel geurtjes cadeau en ze gaan zo lang mee, dan vind ik het zonde om “zomaar” een nieuwe kopen. Het geld besteed ik dan liever aan leuke nieuwe bakspullen 😛

Geef een reactie